HomeWebshopInfoContact

Webshop » Witte wijnen » Frankrijk » Bourgogne » Chablis Sainte Claire 2018 BIO, Domaine Jean-Marc Brocard - 75 cl

Chablis Sainte Claire 2018 BIO, Domaine Jean-Marc Brocard - 75 cl

10048 Chablis Sainte Claire 2018 BIO, Domaine Jean-Marc Brocard - 75 cl
10048 Chablis Sainte Claire 2018 BIO, Domaine Jean-Marc Brocard - 75 cl
Het familiedomein Brocard ligt in het hart van de wijngaarden van Chablis en werd in 1973 opgericht door Jean-Marc Brocard, die intussen vergezeld wordt door zoon Julien. Het beslaat bijna 144 ha waarvan er zo'n 66 biologisch gecertificeerd zijn. Precisie, kracht en frisheid vormen de signatuur Brocard, een unieke stijl die te vinden is in elke wijn van de appellatie ; petit chablis, chablis, chablis premier cru en chablis grand cru! 

Precisie : de ware expressie van het terroir, de herinnering aan de bodem die door de wijnstok naar de wijn werd overgebracht en de pure typiciteit van de ondergrond. 

Kracht : er gaat niets boven een wijn met structuur, kracht en lengte in de mond, om de complexiteit afkomstig van het terroir te kunnen appreciëren.  

Frisheid: een natuurlijke aciditeit, geboren uit de mineraliteit van het terroir, geeft de wijn een bepaalde euforie die bijdraagt tot de signatuur van dit wijnhuis. 

Deze cuvée "Sainte Claire" staat voor de schittering van het domein Jean-Marc Brocard, de grootste producent van biologische wijnen in Chablis.
 
De wijn drukt kracht, precisie en frisheid uit. In de neus krijgen we citroenachtige tonen en geel fruit. De mond is stevig, gebalanceerd met goed onderbouwde aroma's.  

Een heerlijke wijn die uitstekend smaakt bij schaaldieren, zalm, tonijn, tongfilet.

€ 19,25 inclusief BTW

Beschikbaar

Aantal  

Volumekortingen

Vanaf 3Vanaf 6Vanaf 12
€ 18,95€ 18,45€ 17,95

nix18logo-5
Alle prijzen zijn Inclusief BTW - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
Webshop software: EasyWebshop.be