BELVINO

Webshop » Witte wijnen » Frankrijk » Bourgogne » Jean-Marc Brocard Petit Chablis 2020

Jean-Marc Brocard Petit Chablis 2020

10050 Jean-Marc Brocard Petit Chablis 2020
10050 Jean-Marc Brocard Petit Chablis 2020

€ 15,80 inclusief BTW

Beschikbaar

Volumekortingen

Vanaf 1Vanaf 6Vanaf 12
€ 15,80€ 15,80€ 14,65
Het familiedomein Brocard ligt in het hart van de wijngaarden van Chablis en werd in 1973 opgericht door Jean-Marc Brocard, die intussen vergezeld wordt door zoon Julien. Het beslaat bijna 144 ha waarvan er zo'n 66 biologisch gecertificeerd zijn. Precisie, kracht en frisheid vormen de signatuur Brocard, een unieke stijl die te vinden is in elke wijn van de appellatie ; petit chablis, chablis, chablis premier cru en chablis grand cru! 

Precisie : de ware expressie van het terroir, de herinnering aan de bodem die door de wijnstok naar de wijn werd overgebracht en de pure typiciteit van de ondergrond. 

Kracht : er gaat niets boven een wijn met structuur, kracht en lengte in de mond, om de complexiteit afkomstig van het terroir te kunnen appreciëren. 
 
Frisheid: een natuurlijke aciditeit, geboren uit de mineraliteit van het terroir, geeft de wijn een bepaalde euforie die bijdraagt tot de signatuur van dit wijnhuis. 

Deze petit chablis is een frisse genotswijn met aroma's van limoen, pompelmoes en passievrucht. Een heerlijke wijn met veel dynamiek en lengte. Een petit chablis die bewijst hoe groot een 'petit' kan zijn! 
Zeer lekker bij zeevruchten en oesters.

Vanaf 12 flessen 14,65 per fles

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.