HomeWebshopInfoContact

Webshop » Geschenken » Geschenken » 1 x Champagne Taittinger Brut Réserve in geschenkdoos "Bubbly"

1 x Champagne Taittinger Brut Réserve in geschenkdoos "Bubbly"

champ-tbr-10012 1 x Champagne Taittinger Brut Réserve in geschenkdoos "Bubbly"
champ-tbr-10012 1 x Champagne Taittinger Brut Réserve in geschenkdoos "Bubbly"
De standvastige excellentie van de cuvées en reputatie van het wereldvermaarde champagnehuis Taittinger hoeft geen verder betoog.  

Zij is een van de laatste grote huizen die met trots de naam draagt van zowel haar oprichters in 1734 als van de huidige beheerders. Met een oppervlakte van ruim 288 ha, verspreid over 37 verschillende crus, waaronder de beste van de appellatie, vertegenwoordigt Taittinger de tweede grootste wijngaard in Champagne.  

Chardonnay is het handelsmerk in alle Taittinger cuvées, die hun unieke, flatterende en gulle stijl feestelijk bestempelt. Het Taittinger moment onderga je en deel je op het ritme van zijn verschillende cuvées. 

Champagne Taittinger is er trots op om, zonder enige uitzondering, elk jaar opnieuw een brut te produceren met een groot deel chardonnay en met een minimum van 3 jaar veroudering in de kelder. De bubbels zijn fijn en het schuim is aanhoudend. De zeer expressieve en open neus is zowel fruitig als getoast. Hij heeft aroma's van perzik, witte bloemen (meidoorn, acacia) en vanille. 
Een champagne voor de mooie momenten van het leven.

€ 42,95 inclusief BTW

Beschikbaar

Aantal  

Volumekortingen

Vanaf 1
€ 42,95

nix18logo-5

Supported by DavidHosse.net
Alle prijzen zijn Inclusief BTW - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
Webshop software: EasyWebshop.be