BELVINO

Op zoek naar kwaliteitswijnen aan de meest voordelige prijs?

Dan bent u bij belvino.be aan het juiste adres!


Belvino.be beschikt over een prachtig aanbod aan kwaliteitswijnen uit de meest belangrijkste wijnstreken van de wereld! Van de lekkere instapwijnen aan slechts enkele euro's tot de meest prestigieuze wijnen, via onze webshop kunt u deze eenvoudig bestellen!

Heeft u een receptie of andere eetgelegenheid, dan is Belvino.be de ideale partner voor het welslagen van uw activiteit. Wij hebben een prachtig aanbod aan budgetwijnen, voor elk wat wils!

Al onze prijzen zijn per fles, inclusief 21% btw en/of zolang de voorraad strekt, alsook onder voorbehoud van wijzigingen van wijnjaren. Onze prijzen behoren tot de beste op de wijnmarkt!
Bovenop deze prijzen geniet u reeds van kortingsaankopen vanaf 12 flessen van één en dezelfde wijn ( 11+1 GRATIS ).
De volumekortingen staan aangegeven in onze webshop en dit bij het aanklikken van een wijn in de rubriek "Bekijken" en dit onderaan de pagina.
Hoe meer u koopt, hoe lager uw aankoopprijs op onze reeds scherpe prijzen!

De levering naar een adres naar keuze voor België is GRATIS vanaf 95,00 euro inclusief BTW. Voor aankopen beneden de 12 flessen betaalt u niet meer dan 4.95 euro leveringskost. Voor leveringen binnen Europa, gelieve contact op te nemen via belvino1@telenet.be voor een voorstel op maat!

Uw wijnen worden na betaling binnen de 2-3 werkdagen verzonden en zijn zo snel op uw adres! Afhalen te 1500 Halle is uiteraard mogelijk en dit na afspraak.

Kopen bij belvino.be is kopen in vertrouwen en met een uitstekende service er bovenop!

Hebt u nog vragen?  Mail ons via "belvino1@telenet.be". Wij staan u met plezier te woord en helpen u graag verder met de keuze van uw producten.

Tot binnenkort!

Het Belvino team

Belvino

BE0799047990
THIBAUTSTRAAT 35
1500 HALLE
België

0478.268.167

Kaart weergeven