HomeWebshopInfoContactMijn account
foto-homepage

Op zoek naar kwaliteitswijnen aan de meest voordelige prijs? Dan bent u bij belvino.be aan het juiste adres!

Belvino.be beschikt over een prachtig aanbod aan champagnes, porto's, digestieven en kwaliteitswijnen uit de meest belangrijkste wijnstreken van de wereld! Van de lekkere instapwijnen aan slechts enkele euro's tot de meest prestigieuze wijnen, via onze webshop kunt u deze eenvoudig bestellen!

Heeft u een receptie of andere eetgelegenheid, dan is Belvino.be de ideale partner voor het welslagen van uw activiteit. Wij hebben een prachtig aanbod aan budgetwijnen, voor elk wat wils!

Al onze prijzen zijn per fles, inclusief 21% btw en/of zolang de voorraad strekt, alsook onder voorbehoud van wijzigingen van wijnjaren. Onze " ronde " prijzen behoren tot de besten op de wijnmarkt!

De thuislevering voor België is GRATIS vanaf 95 euro aankoop inclusief BTW. Voor aankopen beneden de 95 euro betaalt u niet meer dan 6,95 euro leveringskost. Voor leveringen binnen Europa, zie onze tarieven op onze webshop. 

Uw wijnen worden na betaling binnen de 2-5 werkdagen verzonden en zijn zo snel op uw adres! Afhalen is  uiteraard mogelijk na afspraak.

Kopen bij belvino.be is kopen in vertrouwen en met een uitstekende service er bovenop!

Hebt u nog vragen?  Mail ons via "belvino1@telenet.be". Wij staan u met plezier te woord en helpen u graag verder in de keuze van uw producten.

Tot binnenkort!

Het Belvino team

Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
Webshop software: EasyWebshop.be