HomeWebshopInfoContact

Webshop » Rosé wijnen » Frankrijk » Zuid (West) - Frankrijk » Jardins de Gascogne Rosé 2018, IGP de Gascogne, Domaine Plaimont - 75 cl

Jardins de Gascogne Rosé 2018, IGP de Gascogne, Domaine Plaimont - 75 cl

12007 Jardins de Gascogne Rosé 2018, IGP de Gascogne, Domaine Plaimont - 75 cl
12007 Jardins de Gascogne Rosé 2018, IGP de Gascogne, Domaine Plaimont - 75 cl12007 Jardins de Gascogne Rosé 2018, IGP de Gascogne, Domaine Plaimont - 75 cl
Wijn wordt niet in de kelder gemaakt, maar in de eerste plaats in de wijngaard. "Het terroir is het enige dat men niet van ons kan kopiëren", zegt de directeur van Cave de Plaimont met een sterk Gers accent.  
De drie iconische dorpen; Plaisance, Aignan en Saint Mont vormen samen Plaimont en kennen al vanaf de vroege middeleeuwen een wijnbouwtraditie! 
 
Bijna 50% van de appellatie Gascogne wordt hier geproduceerd, maar ook enkele andere appellaties zoals Madiran, Pacherenc du Vic-Bilh en Saint Mont, evenals de IGP's Condomois, Gers en Comté Tolosan.  
 
Dit wijndomein werd verkozen tot "wijnmakerij van het jaar" en terecht! 
 
De appellatie strekt zich uit over goedgelegen hellingen, tussen de Pyreneeën en de oceaan. Het is het land van de Armagnac, waarvan de wijnen getypeerd worden door frisheid, puurheid en levendigheid!

Een modern vinificatieproces maakt het nu mogelijk om uitstekende rosé's te produceren uit de armagnac regio in de Gers, waar de wijnstokken op een duurzame manier worden geteeld.

Deze wijn is een echte verleider door zijn aroma's van rood fruit (framboos) en banaan. Zijn evenwichtige en gestructureerde afdronk maakt van hem een heerlijke, gastronomische rosé die in al zijn eenvoud een hele maaltijd kan vergezellen. 

€ 5,50 inclusief BTW

Beschikbaar

Aantal  

Volumekortingen

Vanaf 3Vanaf 6Vanaf 12
€ 5,40€ 5,25€ 4,95

nix18logo-5
Alle prijzen zijn Inclusief BTW - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
Webshop software: EasyWebshop.be